StartOm MHFVår organisationMHF Camping Club

MHF Camping Club

MHF Camping Club är en gren av MHF som är intresserade av husvagnar, husbilar och campingliv. Idag är 2000 medlemsfamiljer organiserade i klubben. Klubben har en egen tidning "Kultrycket" som utkommer sex gånger om året.

Medlemmar erbjuds rabatt på gasol, bensin och försäkringar. Det finns också rabatter på ett antal Campingplatser och på Kursgårdarna Kronobergshed, Saxenborg, Åsengården och Nyforsa. Sektionerna har enkla uppställningsplatser till lågt pris.

Under en stor del av året har man träffar ute i sektionerna, oftast under veckoslut, med trevlig samvaro. Det är även teknisk information under dessa träffar. Träffarna innehåller aktiviteter med olika inriktningar.


Medlemskap

Medlemskapet i MHF Camping Club är ett tillägg till medlemskapet i MHF. Medlemsavgift 75 kr första året (ordinarie avgift 175 kr).

Om du vill bli medlem i MHF Camping Club och inte är MHF-medlem idag fyller du i formuläret på den här sidan.

Är du redan medlem i MHF och vill lägga till ett medlemskap i MHF Camping Club så skicka epost med namn och medlemsnr/personnr till medlem@mhf.se.

Kontakt

MHF Camping Club består av 14 sektioner med geografisk indelning. Här finns en lista med alla sektioner och kontaktuppgifter till dem.

Här finns kontaktuppgift till ordförande i MHF Camping Club.
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399