StartOm MHFNyheter

Nyhetsarkiv - Juli 2013

England håller fast vid 0,8 promille

måndag, 29 juli
- Det är helt galet att England envist håller fast vid 0,8-promillegränsen för alkohol i trafiken. Tyvärr verkar det inte som en sänkning ligger inom räckhåll.
Läs mer

Så tog jag B96-körkort för husvagn

måndag, 22 juli
Det kändes smånervöst att för första gången i sitt liv bli elev i en bilskola. Jag körde upp som privatist på 70-talet och har aldrig förr haft en bilskollärare i passagerarsätet.
Läs mer

MHF-Ungdom räddar liv i sommartrafiken

onsdag, 17 juli
Tio förare stoppades från att köra rattfulla. Det blev resultatet av MHF-Ungdoms frivilliga utandningsprov vid reggae-festivalen på Öland i helgen.
Läs mer

Polisen drar ned på nykterhetskontrollerna

måndag, 15 juli
Det senaste året har polisen minskat antalet nykterhetskontroller med över 300 000 längs de svenska vägarna. "Riskfyllt", enligt MHF.
Läs mer

Sverige är fantastiskt.

måndag, 8 juli
När man reser till Irland behöver man ha passet med sig. Det hade Arne missat. Läs historien om hur bra vi har det i Sverige i sådana lägen.
Läs mer

VW Beetle Cab: Garanterad stämningshöjare

måndag, 1 juli
Det är inte ofta man upplever "en perfekt dag". Oddsen ökar om man har tillgång till en cabriolet och strålande sol. I det sammanhanget kommer Nya Volkswagen Beetle helt till sin rätt.
Läs mer
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399