StartOm MHFNyheter

Nyhetsarkiv - Januari 2013

Med former från förr

måndag, 28 januari
Det räcker med ett speciellt ljud eller en doft för att gamla bilminnen ska dyka upp. Även biltillverkare blir nostalgiska och då och då kommer nya versioner av gamla klassiska modeller.
Läs mer

Bilprovningens ägare delar upp bolaget mellan sig

fredag, 25 januari
Som en del i omregleringen kommer MHF och de andra minoritetsägarna till AB Svensk Bilprovning nu ta över ett av stationsnäten.
Läs mer

MHF:s vision gillas av många

torsdag, 24 januari
MHF har beslutat att driva en egen nollvision i trafiken: "Ingen ska dö av rattfylleri". Responsen har varit överväldigande från både samarbetsparter och allmänhet.
Läs mer

Prenumerera på bil i stället för att köpa

tisdag, 22 januari
I stället för att betala rakt av kan man prenumerera på bilen för en fast summa i månaden och då ingår försäkring och service i priset.
Läs mer

Hjälp oss forma Tylösandsseminariet 2013

fredag, 18 januari
Vi är mycket tacksamma om du vill ta ett par minuter av din tid för att svara på några korta frågor.
Läs mer

Den som behärskar spelreglerna vinner ofta

fredag, 18 januari
Har du känt ilskan stiga i kroppen när en kundtjänsteman säger blankt nej till dina krav? Det bästa sättet att "vinna" i sådana situationer är att känna till spelreglerna.
Läs mer

Skidåkning i olympiska trakter

tisdag, 15 januari
Häng med på en skidweekend till Tysklands mest klassiska skidort. En sann bayersk alpidyll med storslaget bergslandskap. Dessutom lätt att bila till från München.
Läs mer

Belgisk tv lyfter Sverige som bra exempel

fredag, 11 januari
Första veckan i januari gästades Sverige av ett inspelningsteam från en flamländsk tv-kanal i Belgien som gjorde ett program om rattfylleri.
Läs mer

MHF blir fullvärdig medlem i ETSC

torsdag, 10 januari
Från årsskiftet är MHF fullvärdig medlem i ETSC - European Transport Safety Council - en av de viktigaste påtryckarorganisationerna inom EU i Bryssel.
Läs mer
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399