StartOm MHFNyheter

Nyhetsarkiv - Oktober 2010

MHF-AIK 1-0

tisdag, 26 oktober
70 000 medlemmar på 3 veckor gör den MHF-sponsrade facebook-sidan "Jag vill inte förlora vänner och familj_kör inte full" till Sveriges snabbast växande och större än AIK:s facebook-fan page. - Det känns fantastiskt att engagemanget för att minska rattfylleriet är så stort och utbrett över hela landet, säger Lisa Possne Frisell, kreativ ledare på MHF och initiativtagare till sidan.
Läs mer

Japanska bilar är säkrast och bäst

måndag, 18 oktober
En miljon svenskar köper en begagnad bil varje år. Den som både vill ha en säker och hållbar bil bör köpa japanskt. Det visar en unik sammanställning i senaste numret av Motorföraren.
Läs mer

Sverige stoppar Touaregs nya ljus

fredag, 15 oktober
Volkswagen har utvecklat ett nytt helljus, som automatiskt bländar av vid möte och som finns i bland annat Touareg och Phaeton. Men svenska Transportstyrelsen vägrar att godkänna det nya VW-ljuset, skriver Motorföraren i sitt senaste nummer.
Läs mer

"Rätt däcktryck sparar stora pengar"

onsdag, 13 oktober
Just nu är det högtryck på landets däckverkstäder när fyra miljoner bilister ska byta till vinterdäck. - Men glöm sedan inte att kolla däcktrycket en gång i månaden, varnar Lennart Lomaeus, miljöchef på Michelin i nya numret av tidningen Motorföraren.
Läs mer
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399