StartOm MHFNyheter

Nyhetsarkiv - Februari 2010

Cykelhandlare ska få Gävleborna att använda hjälm

fredag, 26 februari
I Gävle samarbetar NTF och de lokala cykelhandlarna för att de cyklar som säljs ska vara trafiksäkra cyklar. Man vill också få cyklisterna att bära hjälm.
Läs mer

Världspremiär för alkobom i vinterklimat

fredag, 12 februari
Lagom till sportloven har MHF tillsammans med vägverket och Caravan Club installerat en alkobom på Caravans Clubs Fjällcamping i Tandådalen.
Läs mer

MHF Test Lab har ackrediterats av Swedac

torsdag, 11 februari
Nu är MHF:s testlabb för alkolås officiellt godkänt av Swedac - en statlig myndighet som utdelar så kallad ackreditering efter detaljerade genomgångar av verksamhetens alla beståndsdelar. - Det här är kvittot på att MHF blivit en aktör i världsklass inom alkolås , säger vd Tom Bjerver.
Läs mer

Glesbygden bestraffas för Stockholms köproblem

onsdag, 10 februari
- Sverige är ett "öde land" när det gäller bilträngsel. Men i debatten lyfts trafikproblemen i Stockholm fram som om det gällde hela landet
Läs mer

Barnfamiljer är beredda att fördubbla bilkostnader

måndag, 8 februari
Barnfamiljer drar hellre in på mat och nöjen än färre bilresor. Charlotte Alm, Karolinska Institutet, har undersökt var smärtgränsen egentligen går: - Barnfamiljer är beredda att betala upp till dubbelt så mycket för bilen innan de ändrar sina resvanor och anpassar sig till omständigheterna.
Läs mer

Insplanet fixar inte billigast bilförsäkring

fredag, 5 februari
"Billigast försäkring" utlovar söktjänsten www.insplanet.se. Det är inte sant. Den som själv söker efter lägsta pris på bilförsäkring direkt hos varje försäkringsbolag drar ofta en vinstlott, som inte Insplanet kan matcha.
Läs mer
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399