Start

Jobba hos oss

MHF söker Kommunikatör - vikariat till och med juni 2018


MHF är en ideell trafiksäkerhetsorganisation som främst arbetar för trafiknykterhet. Sedan starten 1926 har organisationen bidragit till att öka trafiksäkerheten i Sverige.
MHF arbetar huvudsakligen med opinionsbildning för nykter trafik. Men också för trafiksäkerhet i stort. Vi arbetar i linje med Nollvisionen som beslutats av riksdagen om att "Ingen ska dö eller skadas i trafiken". MHFs egen vision är att "Ingen ska dö av rattfylleri".

MHF har cirka 13 000 medlemmar fördelade på sju geografiska regioner och 200 lokalavdelningar. Våra regioner och lokalavdelningar genomför kampanjer och andra aktiviteter, såväl sociala arrangemang som riktade insatser.

Arbetsplatsbeskrivning
MHF:s kansli ligger i trivsamma ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad och personalen består av 13 personer.

Arbetsuppgifter och profil
Tjänsten som kommunikatör hos MHF är en spännande roll med stor variation och bredd. Du kommer att i nära samarbete med övriga medarbetare på kansliet ansvara för vår interna och externa kommunikation. Du har en bred roll vilket innebär att du arbetar med allt från kommunikationsstrategier till genomförande och att stötta kollegorna i kommunikationsfrågor. Vår kommunikationsansvarige ska vara tjänstledig för annat uppdrag under våren, men kommer att finnas på plats hos oss en dag i veckan.

För att lyckas bra behöver du vara en god och bred kommunikatör, en duktig administratör, lösningsorienterad och strategisk, samtidigt som du är övertygande och drivande. Du behöver vara en lagspelare, men självgående och ansvarstagande när det gäller dina ansvarsområden.

Du behöver ha öga för formgivning och vara van användare av till exempel Photoshop, InDesign och webbpubliceringsverktyg som Wordpress. Överhuvudtaget behövs en bredd i ditt operativa kunnande om allt från produktion av flygblad till uppdatering av hemsidor. Särskilt fokus kommer att läggas på vår kommunikation i sociala medier och övergången till en ny webbsajt i Wordpress. Det är viktigt med god språklig och stilistisk förmåga för att skriva pressmeddelanden, debattartiklar, hemsidestexter med mera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kräver god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt.

Krav:
" Dokumenterad kunskap inom relevanta områden.
" Erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll.
" Uttrycka sig mycket väl i både tal och skrift på svenska.
" Goda språkkunskaper i engelska.

Meriterande:
" Kunskap om trafiksäkerhetsbranschen eller närliggande.
" Erfarenhet från ideell organisation.
" Erfarenhet av opinionsbildning.
" B-körkort.

Övrigt
Att du delar MHF:s värderingar vad gäller alkohol, droger och trafik.

Lön
Månadslön

Tjänsteställe
Stockholm

Anställningsform
Vikariat till 2018-06-30. 75% till 100% tjänst enligt överenskommelse.

Från och med
2018-03-01 eller snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar
Göran Sydhage, vd MHF: 08-555 765 55
Lars-Olov Sjöström, facklig företrädare Unionen: Tel. 070-697 00 22

Ansökan med CV skickas till info@mhf.se
Ansök snarast, intervjuer sker löpande.

MHF - ingen ska dö av rattfylleri
Hammarby Fabriksväg 25
120 30 Stockholm
08-555 765 55
Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp.
MHF - Ingen ska dö av rattfylleri | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399